با خواهش های نفس پیکار کنید تا مالک وجود خود گردید.
حضرت محمد(ص)
به روزگار تقیه و پرهیز ، دوست ما از دشمن ما شناخته می شود.
امام حسین(ع)
هر کس بر دانش خود بیفزاید بر غم خود افزاید !
گوته
هر که زبانش شیرین تر ، دوستانش بیشتر .
دادیه پارسی
به دوست گرچه عزیز است راز دل مگشای که دوست نیز بگوید به دوستان عزیز !
عماد فقیه کرمانی
عاقل آنچه را که می داند می گوید و آنچه را که می داند می گوید.
ارسطو
اقرار به خدا اگر خطای عقل باشد ، انکار خدا خطای دل است .
محمد حجازی
مرد به منزله نثر خدا و زن شعر اوست.
ناپلئون
بو علی سینا قبل از بیست سالگی تمام علوم و فنون زمان خود را فرا گرفته و در هر رشته متخصص بود . روزی به مجلس درس ابو علی مسکویه وارد شد ؛ مسکویه مردی فاضل و دانشمندان معروف زمان بود و بخصوص در مسایل اخلاقی و تربیتی استاد و صاحب نظر بود .
ابن سینا گستاخانه گردویی را که در دست داشت نزد مسکویه انداخت و از او خواست مساحت گردو را حساب کند . مسکویه قسمتی از کتاب اخلاق را به نزد ابن سینا گذاشت و گفت : ای جوان تو به اصلاح اخلاق خود بیشتر نیازمندی ! نخست اخلاق خود را اصلاح کن و آنگاه نزد من بیا تا مساحت گردو را برای تو حساب کنم.
ابن سینا این جمله را در سراسر زندگی فراموش نکرد و با به خاطر سپردن و عمل به آن هیچگاه از مسیر صحیح زندگی قدمی بیرون ننهاد.
پژوهشگران میگویند بروز افسردگی در زنان پس از زایمان باعث افزایش وزن آنان می شود . پزشکان معتقدند زنانی که پس از زایمان دچاراحساس خستگی اختلالات خواب تغییرات احساسی و افزایش وزن شده اند به افسردگی مبتلا شده اند چون این عوامل از جمله نشانه های افسردگی ست که در دوران بارداری نیز مشاهده می شود . به گفته محققان عواملینظیر سابقه افسردگی در میان اعضای خانواده ، آزار دیدن ، اضطراب ناشی از به دنیا آوردن نوزاد نارس ، وجود مشکل در زایمان های قبلی و همچنین وجود برخی مشکلات مالی ، از عوامل مهم ایجاد افسردگی در زنان باردار است .
بد بینی و افسردگی را از خود دور کنید . دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که بد بینی و افسردگی ابتلا به انواع جنون را افزایش می دهد . تحقیقات نشان می دهد کسانی که اصلا زمینه دیوانگی و جنون ندارند ولی بد بین هستند در دهه های بعدی زندگی سی درصد بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به جنون قرار می گیرند و اگر بدبینی این افراد با افسردگی همراه باشد این درصد بیشتر می باشد . جنون نوعی نا هنجاری عصبی ست که بر قدرت تفکر ، منطق ، حافظه و تفکر فرد تاثیر می گذارد و یکی از انواع معروف آن بیماری آلزایمر است .
محققان معتقدند با خوردن ماست بوی بد دهان از بین خواهد رفت . پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که افرادی که ماست نمی خورند دهانشان بیشتر از افرادی که ماست مصرف می کنند بو می دهند . طبق اظهارات دانشمندان بوی بد دهان به دلیل وجود ترکیبات سولفور مانند هیدروژن در پشت زبان بوجود می آید که با مصرف ماست این ترکیبات کم می شود و بوی بد دهان و پلاک های دندانی و التهابات لثه از بین می رود.